Благодійний концерт «Дитя ЧЕ Concert» до Дня Незалежності України

Дитя ЧЕ Concert
26 серпня в знак свята в Черкасах відбувся благодійний концерт «Дитя ЧЕ Concert», створений за ініціативи та підтримки засновниці громадської організації “Сила дівчат” Єлизавети Юрушевої.

Вперше в на сцені Черкаського Обласного Драматичного театру об'єдналися різні покоління артистів — дорослих професіоналів та юних талантів, які лише починають прокладати свій шлях до великої сцени.

810

Єлизавета Юрушева і Олександр Скічко з донькою

Так, в концерті взяли участь найкращі дитячі танцювальні колективи, маленькі інструменталісти та вокалісти Черкащини, які виступали у спільних запальних номерах із відомими зірками.

810

Тімур та Інна Мірошниченко

Ділити сцену з малечею та запалювати власними хітами до Черкас приїхали піаніст Євген Хмара, співаки Артем Пивоваров, Денис Реконвальд, Влад Дарвін, Oleynik, гурт “ТОК”, прем'єри Національної опери Катерина Кухар та Олександр Стоянов, дует “TamerlanAlena”, співачки TARABAROVA і TAYANNA. Ведучими вечора стали Тімур та Інна Мірошниченко.

810

 Світлана Тарабарова

810

Катерина Кухар, Олександр Стоянов

Tayanna

810

 Євген Хмара

810

 Артем Пивоваров

810

 Oleynik

810

Інна Мірошниченко, Тимур Мірошниченко

Денис Реконвальд

Усі кошти, зібрані від концерту, підуть на закупівлю інкубатора для новонароджених в пологовий будинок міста Золотоноша, а також на двоканального інфузомата в Неонатальний центр Черкаської обласної дитячої лікарні.

810

810

810

810

810

810

Планується, що такий унікальний формат благодійного заходу стане доброю традицією і концерт «Дитя ЧЕ Concert» відзначатиметься щорічним заходом, що гостинно прийматиме найкращих артистів України та демонструватиме все більше та більше яскравих юних зірочок Черкащини.

810

Євген Хмара

810

TamerlanAlena

Фото: прес-служба

KAZKA
Предыдущий материал

KAZKA выступила на закрытой премьере нового сериала «Моя улюблена Страшко»

Тато року
Следующий материал

Всеукраїнська премія «Тато року 2021» оголошує голосування відкритим. Приєднуйтесь!

Новости партнеров